Alexandros Papagos kai ho polemos tēs Hellados: 1940-1941
Korantēs, A. I
Athēnai. [s.n.]. 1995. xx, 472 p.

Alexandros Papanastasiou: thesmoi, ideologia kai politikē sto Mesopolemo
Papanastasiou, Alexandros ; Anastasiadēs, Giōrgos O ; Kontogiōrgēs, Giōrgos D ; Petridēs, Paulos V ; Alivizatos, Nikos
Athēna. Ekdoseis "Polytypo". 1987. 445 p.

Alexandros Rizos Rankavēs, 1809-1892: hē zōē kai to ergo tou
Soulogiannēs, Euth. Th
Athēna. Ekdoseis Arsenidē. 1995. 300 p.

Alexandros Rizos Rankaves, martyria logou: aphegese, retorike, kai ideologia
Chatzopoulou, Litsa
Athena. Hellenika Grammata. 1999. 479 p.

Alexandrou anavasis
Arrian ; Sarikakēs, Theodōros Ch
Athēnai. Akadēmia Athēnōn, Kentron Ekdoseōs Ergōn Hellēnōn Syngrapheōn. 1998-. v. <2>.

Alexandrou Aphrodisieos Pros tous autokratoras peri heimarmenes: Alexander of Aphrodisias on destiny addressed to the emperors
Alexander ; FitzGerald, Augustine
London. The Scholartis Press. 1931. 163 p.

Alexandrou Maurokordatoutou tou ex aporrēton epistolai R
Maurokordatos, Alexandros
Tergestē. Typois tou Austrooungrikou Loÿd. 1879. 114, 192 p., [1] leaf of plates : ill. ; 28 cm.

Alexandrou Papadiamantē, hē Phonissa: schedio hermēneias
Olympiou, Kika ; Christē, Kaitē
Leukōsia. Ekdosē Sekph. 1998. 85 p.

Alexandrov
Rogov, A. I
Leningrad. Aurora Art Publishers. c1979. 116, [16] p.

Alex and Roy
Dickinson, Mary ; Firmin, Charlotte
London. Deutsch. 1981. [28] p.

Alexandr Rodčenko
Rodchenko, Aleksandr Mikhaĭlovich ; Garrubba, Caio
Milano. Gruppo editoriale Fabbri. 1983. 59, [2] p.

Alexandru Bârlădeanu despre Dej, Ceaușescu și Iliescu: convorbiri
Bîrlădeanu, Alexandru ; Betea, Lavinia
București. Editura Evenimentul Românesc. 1998. 254 p.

Alexandru Borza: biolog român, ctitor al Grădinii botanice din Cluj-Napoca : [monografie]
Resmeriță, Ion ; Tarnavschi, Ion T
București. "Litera". 1976. 156, [4] p.

Alexandru Călinescu
Nanu, Adina ; Cruceru, Florica ; Călinescu, Alexandru
București. Ed. Meridiane. 1988. 69 p.

Alexandru cel argintiu: roman
Zotta, Ovidiu
București. Editura Ion Creangă. 1976. 285 p.

Alexandru cel Bun: 23 aprilie 1399-1 ianuarie 1432
Cihodaru, Constantin
Iași. "Junimea". 1984. 335 p.

Alexandru cel Bun: 1400-1432
Diaconescu, Emil ; Matei, Dumitru
București. Editura Militară. 1979. 142 p., [6] leaves of plates.

Alexandru cel Bun: la cinci sute de ani dela moartea lui
Panaitescu, P. P
[Bucharest?]. Ministerul instrucției, Cultelor și artelor. [1932?]. 57 p., [2] p. of plates.

Alexandru cel Mare
Suceveanu, Alexandru
București. Editura Academiei Române. 1993. 240 p.

Alexandru Claudian și sociologia erorii
Krasnaseschi, Vladimir
București. Editura științifică. 1972. 167 p.

Alexandru Constantinescu
Huscariu, N
București. Editura Politică. 1970. xiii, 255 p.

Alexandru Cosmescu: biobibliografie
Maleru, Tamara ; Gurschi, Claudia ; Cosmescu, Valentina ; Celac, Silvia
Chișinău. Museum. 1997. 199 p.

Alexandru Cristea: dincolo de alb și negru
Tașcu, Valentin
Cluj-Napoca. "Dacia". 1979. 56 p., [18] leaves of plates.

Alexandru Cristea (1890-1942): viața și activitatea reflectate în timp
Vieru-Ișaev, Maria
Chișinău. Civitas. 2001. 336 p.

Alexandru Davila: corespondență inedită
Manu Bădescu, Marin
Cluj. Dacia. 1973. 308 p., 14 l. of plates.

Alexandru Davila
Dumitrescu, Suzana Carmen
București. Editura Eminescu. 1982. 301 p.

Alexandru Davila și teatrul
Bădescu, Marin Manu
[Romania]. Editura Unitext. 1996. 191 p.

Alexandru D. Xenopol and the development of Romanian historiography
Hiemstra, Paul A
New York. Garland. 1987. 210 p.

Alexandru G. Golescu (1819-1881)
Iordache, Anastasie
București. Editura științifică. 1974. 111 p., [6] leaves of plates.

Alexandru Ioan Cuza: acte şi scrisori
Alexandru Ioan ; Ivănescu, D ; Isac, Virginia
Iaşi. ,,Junimea,ʻʻ. 1973. xlvii, 460.

Alexandru Ioan Cuza, 1820-1873
Stan, Valeriu
Bucarest. Editura Ṣtiinṭifică ṣi Enciclopedică. 1983. 93, [3] p.

Alexandru Ioan Cuza în conștiința posterității
Ivănescu, D
Iași. Editura Junimea. 2001. 311 p.

Alexandru I. Philippide în dialog cu contemporanii: documente literare
Philippide, Alexandru I
București. Minerva. 1986-1987. 2 v.

Alexandru Ivasiuc: monografie, antologie comentată, receptare critică
Cordoș, Sanda
Braşov. Aula. c2001. 77, [3] p.

Alexandru Ivasiuc: ultimul modernist
Lefter, Ion Bogdan
Pitești. Editura Paralela 45. 2001. 184 p.

Alexandru Ivasiuc: înfruntarea contrariilor
Vitner, Ion
București. "Albatros". 1980. 216 p.

Alexandru Lapedatu și contemporanii săi
Opriș, Ioan
Cluj-Napoca. Editura Albastră. 1997. 275 p.

Alexandru Lăpușneanu: dramă istorică în 4 acte, în versuri
Iliuț, Ioan
București. "Litera". 1979. 118 p.

Alexandru Lăpușneanul
Negruzzi, Constantin
București. "Minerva". 1979. 189 p.

Alexandru Lăpușneanul și alte scrieri
Negruzzi, Constantin ; Manole, Ileana
București. Editura Militară. 1985. 221 p.

Alexandru Macedonski
Băileșteanu, Fănuș
București. Editura Eminescu. 1975. 261 p.

Alexandru Macedonski și complexul modernitǎții
Beșteliu, Marin
Craiova. Scrisul Românesc. 1984. 157 p.

Alexandru Mohi: [monografie]
Mohi, Alexandru ; Lăptoiu, Negoiță
[București]. "Meridiane". 1978. 38 p., [20] leaves of plates.

Alexandru Odobescu
Arghezi, Tudor ; Pandele, Rodica
[București]. Editura Eminescu. 1976. 205 p.

Alexandru Philippide: la răscrucile memoriei
Avrămuț, Horia
[Bucharest]. Cartea Românească. 1984. 200 p.

Alexandru Philippide
Gibescu, George
București. Albatros. 1985. 252, [4] p.

Alexandru Philippide: 50 de ani de la moarte
Iași. Universitatea "Al.I. Cuza". 1983. 109 p.

Alexandru Philippide, sau, Drama unicității: încercare de portret interior
Arion, George
București. Editura Eminescu. 1982. 154 p.

Alexandru Phoebus
Pintilie, Andrei ; Phoebus, Alexandru
[București]. Meridiane. 1986. 37 p., [40] p. of plates.

Alexandru Plamadeala
Braga, Tudor ; Plamadeala, Alexandru
ChisŒinau. ARC. [2004]. 95 p.

Alexandru Roman, marele fiu al Bihorului
Neamțu, Gelu
Oradea, Romania. Fundația Culturală "Cele Trei Crișuri". 1995. 207 p.

Alexandru Rusu
Bârză, V
București. Editura politică. 1975. 66 p.

Alexandru Sahia
Achiței, Gheorghe ; Vasilescu, Emil
[București]. Editura Eminescu. 1976. 166 p.

Alexandru Țipoia, 1914-1993: expoziția retrospectivă : pictură, grafică, sculptură, artă decorativă
Țipoia, Alexandru
București. Muzeul Național de Artă României. 1998. 62 p.

Alexandru Todea: protopop, episcop, mitropolit, cardinal in Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica
Borda, Valentin ; Borda, Mircea
Targu-MuresŒ. Casa de editura Petru Maior. 1999. 172 p., 25 p. of plates.

Alexandru Vaida-Voevod, între Belvedere și Versailles: însemnări, memorii, scrisori
Maior, Liviu
[Romania]. Editura Sincron. 1993. 294 p.

Alexandru Vlahuță: [monografie]
Ene, Virgiliu
[București]. "Albatros". 1976. 151 p., [6] leaves of plates.

Alexandr Vesnin and Russian constructivism
Khan-Magomedov, S. O
New York. Rizzoli. 1986. 220 p.

Alexandr v tramvaji: roman
Řezníček, Pavel
Praha. Pragma. 1994. 259 p.

Alex and Sarah
Tibo, Gilles ; Germain, Philippe
Minneapolis, Minn. Picture Window Books. 2006. 32 p.

Alex and the blue moon
Rupp, Rebecca
Cambridge, MA. Candlewick Press. 2006. p. cm.

Alex and the box shop: the sound of X
Minden, Cecilia ; Meier, Joanne D
Chanhassen, Minn. Child's World. 2004. 24 p.

Alex and the cat
Griffith, Helen V ; Lamut, Sonja
New York. Greenwillow Books. 1997. 50 p.

Alex and the game of the century
Tibo, Gilles ; Germain, Philippe
Minneapolis, Minn. Picture Window Books. 2005. 32 p.

Alex and the hobo: a Chicano life and story
Taylor, José Inez ; Taggart, James M
Austin. University of Texas Press. 2003. xiii, 206 p.

Alex and the team jersey
Tibo, Gilles ; Germain, Philippe
Minneapolis, Minn. Picture Window Books. 2005. 32 p.

Alex and the trampoline
Tamburri, Pasqualino
New Jersey. Above the Clouds Pub. 2007. p. cm.

Alex and the Wednesday chess club
Wong, Janet S ; Schuett, Stacey
New York. Margaret K. McElderry Books. c2004. 1 v. (unpaged).

Alex and Toolie
Tibo, Gilles ; Germain, Philippe
Minneapolis. Picture Window Books. 2005. 32 p.

Alex, belogen
Zöller, Elisabeth
Recklinghausen. G. Bitter. c1991. 95 p.

Alex Best?
Morgan, Trudy J
Hagerstown, MD. Review & Herald. c1996. p. cm.

Alex Best and friends
Morgan, Trudy J
Hagerstown, MD. Review and Herald. c1995. p. cm.

Alex Bird: the life and secrets of a professional punter
Bird, Alex ; Manners, Terry
London. Queen Anne Press. 1985. 254 p., [8] p. of plates.

Alex Carter: a Canadian bishop's memoirs
Carter, A. J
North Bay, Ont. Tomiko Publications. c1994. xiv, 252 p., [16] p. of plates.

Al excelentísimo y reverendísimo señor doctor Enrique María Dubuc, Obispo de Maximiana en Numidia [muero] en Madrid el 22 de junio de 1962: homenaje de sus alumnos del Seminario de Mérida en el primer aniversario de su sentida muerte
Venezuela. [s.n.]. 1963. 75 p.

Alex Colville
Colville, Alex ; Schmied, Wieland
Hannover. Kestner-Gesellschaft. c1969. 51 p.

Alex Colville: paintings and drawings, 1970-1977 = Bilder und Zeichnungen, 1970-1977
Colville, Alex
London. Fischer Fine Art Ltd. [1977]. 32 [i.e. 30] p. (2 fold.).

Alex Colville
Colville, Alex
London. Marlborough Fine Art (London) Ltd. 1970. 44 p.

Alex Colville, diary of a war artist
Colville, Alex ; Metson, Graham ; Lean, Cheryl
Halifax, N.S. Nimbus Pub. c1981. 159 p.

Alex Comfort
Salmon, Arthur Edward
Boston. Twayne Publishers. c1978. 167 p.

Alex Corno: "tangibile" : Studio Reggiani, Milano, febbraio-marzo 1996
Corno, Alex
Milano. Studio Reggiani. [1996]. 1 v. (unpaged).

Alex der Gauner: Dokumentarischer Roman
Humm, Rudolf Jakob
Bern. Viktoria Verlag. (1966). 277 p.

Alex did it!
Weigelt, Udo ; Ḳadmon, Krisṭinah ; James, J. Alison
New York. North-South Books. c2002. 1 v. (unpaged).

Alex driving south: a novel
Maillard, Keith
New York. Dial Press. c1980. 256 p.

Alexei Iljitsch Krawtschenko, 1889-1940: Malerei, Graphik : Ausstellung 1974, Akademie d. Künste d. UdSSR, Künstlerverb. d. UdSSR, Akademie d. Künste d. DDR
Kravchenko, Alekseĭ Ilʹich ; Zimmermann, Inge
[Berlin]. Akademie d. Künste d. DDR. 1974. 54 p.

Alexei Jawlensky: a centennial exhibition
Demetrion, James
[Pasadena. 1964]. 80 p.

Alexei Kuzmich: the catalogue of the artist's exhibition
Salaveĭ, L. F ; Kuzʹmich, Ali͡akseĭ
Minsk. Izdatelʹsko-poligraficheskiĭ t͡sentr N.P. Alʹbertin. 1992. 48 p.

Alexei the gangster
German, Iı̐Uı̐Łrii Pavlovich ; Garry, Stephen
London. G. Routledge & sons, ltd. [1940]. 3 p. l., 9-288 p.

Alexei the gangster
German, I͡Uriĭ Pavlovich
Westport, Conn. Hyperion Press. 1975. 288 p.

Alexei Venetsianov
Venet͡sianov, Alekseĭ Gavrilovich ; Sarabʹi͡anov, Dmitriĭ Vladimirovich
Leningrad. Aurora Art Publishers. c1988. 8, [3] p., [14] leaves of plates.

Alexej Bogdanow: Roman
Astachow, Otto Karlowitsch
Frankfurt am Main. Haag + Herchen. c1990. 328 p.

Alexej Iljitsch Baschlakow
Lange, Rudolf ; Baschlakow, Alexej Iljitsch
Hannover. Edition Libri Artis. c1989. 64 p.

Alexej Jawlensky: Zeichnung, Graphik, Dokumente : Museum Wiesbaden, Kunstsammlung : Ausstellung vom 13. 12. 1983 bis 5. 2. 1984
Fäthke, Bernd ; Jawlensky, Alexej von
Wiesbaden. Das Museum. 1983. 55 p., 40 p. of plates.

Alexej Jawlensky: Grosse Meditation :"Verhaltene Glut" : eine Kunst-Monographie
Gronert, Stefan ; Jawlensky, Alexej von
Frankfurt am Main. Insel. 1997. 132 p. : ill. (some col., 1 folded).

Alexej Jawlensky: [Pinacoteca Comunale, Casa Rusca, 3 settembre-19 novembre 1989]
Jawlensky, Alexej von ; Chiappini, Rudy
Milano. Electa. c1989. 263 p.

Alexej Jawlensky: Lyon, Musée des beaux-arts, 1970
Jawlensky, Alexej von ; Fricker, Jacques
Lyon. Musée des beaux-arts. 1970. [22] p.

Alexej Jawlensky: disegni e pitture, 1900-1936
Jawlensky, Alexej von ; Jawlensky Bianconi, Angelica
Milano. Edizioni del Naviglio. [1991]. [48] p.

Alexej Jawlensky: Gemälde 1908-1937 : Ausstellung, September/Oktober 1986, Wolfgang Wittrock Kunsthandel, Düsseldorf
Jawlensky, Alexej von
Düsseldorf. Der Kunsthandel. 1986. 87 p.

Alexej Jawlensky
Rathke, Ewald
[Hanau]. Peters. [1968]. 69 p.

Alexej Jawlensky
Schultze, Jürgen ; Jawlensky, Alexej von
(Köln). DuMont Schauberg. (1970). 75 p. with illus., port.

Alexej Jawlensky
Weiler, Clemens
[Köln]. M. Du Mont Schauberg. [1959]. 291 p.

Alexej Jawlensky 1864-1941
Jawlensky, Alexej von ; Zweite, Armin
München. Prestel. c1983. 359 p.

Alexej Jawlensky, vom Abbild zum Urbild: Ausstellung, Galerie im Ganserhaus, 15. September bis 28. Oktober 1979
Jawlensky, Alexej von ; Leinz, Gottlieb
Wasserburg am Inn. Der Arbeitskreis. 1979. 107 p.

Alexej von Jawlensky: eine Künstlerbiographie
Belgin, Tayfun
Heidelberg. Umschau/Braus. 1998. 144 p.

Alexej von Jawlensky: Reisen, Freunde, Wandlungen
Jawlensky, Alexej von ; Belgin, Tayfun ; Bachér, Ingrid
Heidelberg. Umschau/Braus. c1998. 336 p.

Alexej von Jawlensky
Jawlensky, Alexej von ; Chiappini, Rudy ; Jawlensky Bianconi, Angelica ; Pieroni-Jawlensky, Lucia
Milano. Charta. c1995. 251 p.

Alexej von Jawlensky: Gemälde, Aquarelle, Zeichnungen, 2.7 bis 11.9. 1994, Städtische Galerie Bietigheim-Bissingen
Jawlensky, Alexej von ; Eichhorn, Herbert ; Hahn, Lieselotte
Bietigheim-Bissingen. Die Galerie. 1994. 197 p.

Alexej von Jawlensky
Jawlensky, Alexej von ; Jawlensky, Maria ; Pieroni-Jawlensky, Lucia ; Jawlensky Bianconi, Angelica
London. Sotheby's Publications. 1991-1998. v. <1-2, 4 >.

Alexej von Jawlensky: eine Ausstellung zum 50. Todesjahr : 29. November 1990 bis 23. Februar 1991 : Galerie Thomas, München
Jawlensky, Alexej von ; Karpf, Gabriele
München. Die Galerie. c1990. 1 v. (unpaged).

Alexej von Jawlensky: Museum Boymans-Van Beuningen, Rotterdam, 25/9-27/11/1994
Jawlensky, Alexej von ; Rattemeyer, Volker ; Schoon, Talitha
Rotterdam. Museum Boymans-Van Beuningen. [1994]. 292 p.

Alexej von Jawlensky: 15.03.1995-28.05.1995, Musée Rath (Musée d'art et d'histoire) Genève, Ville de Genève, Département municipal des affaires culturelles
Jawlensky, Alexej von
Wiesbaden. Museum Wiesbaden. c1995. 262 p.

Alexej von Jawlensky und sein Kreis: Freunde, Kollegen, Stationen : Ausstellung, 27. April bis 29. Juni 1991, Galerie Neher
Jawlensky, Alexej von ; Agthe, Marion
[Essen]. Die Galerie. 1991. 139 p.

Alexej von Jawlensky zum 50. Todesjahr: Gemälde und graphische Arbeiten, 26. Mai bis 4. August 1991, Museum Wiesbaden
Jawlensky, Alexej von ; Rattemeyer, Volker ; Berswordt-Wallrabe, Kornelia von
Wiesbaden. Das Museum. c1991. 327 p.

Alexēs Damianos
Soldatos, Giannēs ; Damianos, Alexēs
[Athens]. Aigokeros. 1993. 158 p.

Alexey Brodovitch
Brodovitch, Alexey ; Bauret, Gabriel
Paris. Assouline. [1998]. 1 v. (unpaged).

Alexey Brodovitch
Purcell, Kerry William ; Brodovitch, Alexey
London. Phaidon Press. 2002. 272 p.

Alexey Papovian: sculpture
Papovyan, Aleksey
Erevan. SP Print Pub. 2006. 1 v. (unpaged).

Alex Fitzgerald's cure for nightmares
Krull, Kathleen ; Edelson, Wendy
[Mahwah, N.J.]. Troll. 1998. 63 p.

Alex Fitzgerald's cure for nightmares
Krull, Kathleen ; Trivas, Irene
Boston. Little, Brown. 1990. 61 p.

Alex Fitzgerald, TV star
Krull, Kathleen ; Edelson, Wendy
[Mahwah, NJ]. Troll. 1998. 64 p.

Alex Fitzgerald, TV star
Krull, Kathleen ; Trivas, Irene
Boston. Little, Brown and Co. c1991. 60 p.

Alex Flemming: 21a Bienal de São Paulo
Flemming, Alex
São Paulo. [s.n.]. 1991?. 1 v. (unpaged).

Alex, Geschichten aus dem Leben eines Foxlis
Gu˜ttinger, W
Aarau. H.R. Sauerla˜nder. [1948]. 178 p.

Alex Gossip
Harrison, Stanley
London. Lawrence & Wishart. 1962. 64 p.

Alex Haley: author of Roots
Gonzales, Doreen
Hillside, N.J. Enslow Publishers. c1994. 128 p.

Alex Haley: the man who traced America's roots
Haley, Alex
Pleasantville, NY. Reader's Digest Association, Inc. 2007. 173 p.

Alex Haley: author
Shirley, David ; Wagner, Heather Lehr
Philadelphia. Chelsea House. c2005. vii, 112 p.

Alex Haley
Shirley, David
New York. Chelsea House Publishers. c1994. 125 p.